Servicii

Consultanţă Odoo

Te gândești la schimbarea software-ului?​

Nu sunteți sigur dacă Odoo este potrivit pentru dvs.? Serviciile noastre de consultanță Odoo vă ajută să beneficiați la maxim de Odoo. Primul nostru pas este să ne așezăm cu dvs. și cu echipa dvs. și să colectăm cât mai multe informații despre procesele și metodologiile dvs. de afaceri. Vom intra în toate aspectele afacerii dvs. și vă vom ghida cu exactitate de ce are nevoie compania dvs. Acesta este un prim pas crucial în procesul de implementare al Odoo.

Provocări noi în afaceri?​

După ce alegeți Odoo ca aplicația de afaceri în compania dvs. sau în industria dvs., întâmpinați mereu diferite provocări de afaceri, de la creșterea organizațională și transformarea operațională, la gestionarea costurilor și diferențierea pieței. Utilizarea inteligentă a serviciilor IT este adesea cheia dezvoltării și succesului pe termen lung, iar obiectivul nostru este să vă ajutăm să creșteți eficiența, productivitatea, luând decizii mai rapide bazate pe informații în timp real și, în final, să oferiți o rentabilitate sporită.

Cauți sfaturi de la experți?​

Consultanții noștri Odoo lucrează la problemele cu care vă confruntați cu sistemul Odoo, cu nevoile afacerii dvs. și sunt în măsură a rezolva orice fel de dificultăți. Folosim abordarea pentru a discuta nevoile și dificultățile și le oferim soluțiile adecvate cu consultanții noștri tehnici sau funcționali Odoo.

Implementare Odoo

Gazduire & Instalare​

Odoo este o soluție bazată pe web, așa că va trebui să decideți ce găzduire este potrivită pentru dvs.

Alături de partenerii noștri ne putem îngriji de găzduire, instalare, monitorizare, actualizări, securitate de acces, criptare de date ... și funcționare fără probleme a sistemului. Avem experiență cu dimensiuni diferite ale clienților noștri și, prin urmare, adaptăm găzduirea Odoo în cele mai mici detalii pentru confort maxim și siguranta datelor.

Setare & Configurare​

Primul lucru este să instalați module specifice necesare și să le configurați, conform domeniului de aplicare al proiectului.

Configurarea sistemului dvs. Odoo este una dintre cele mai importante părți ale procesului. Este procesul general de setare a tuturor parametrilor software-ului pentru a se potrivi nevoilor afacerii dumneavoastră. Aceste modificări sunt o parte normală a oricărei implementări și nu necesită modificări ale codului sursă.

Import & Migrare de date​

De obicei, doriți să lucrați cu date vechi care au fost salvate în soluția anterioară sau într-o foaie Excel de pe computer.

Odoo poate prelucra date în fișiere Excel sau CSV. Dacă este cazul unei cantități mai mici de date care nu au legături complexe, le puteți importa singuri. Cu toate acestea, dacă este vorba de o cantitate mare de date, alegerea ideală este importarea acestora prin apeluri API.

Odoo Custom Development

Analiză și Planificare​

Primul pas al dezvoltării reușite este analiza implementării, în care este descris în mod clar starea actuală și viitoare a proceselor proiectate. În plus, orarul este stabilit și întregul proiect este împărțit în etape în funcție de priorități. Este necesar să aveți oameni competenți de partea dvs. care să ne ofere experiențele lor din etapele  proceselor companiei. Aceștia pot fi manageri de departamente individuale sau angajați care sunt responsabili pentru un anumit segment de servicii din compania dvs.

Dezvoltare​

Conform analizei de implementare, poate apărea cererea pentru dezvoltări personalizate. Odoo este într-adevăr modular în acest fel (este dat de arhitectura MVC) și un sistem flexibil, ceea ce reprezintă un mare avantaj în comparație cu unele arhitecturi mai vechi din alte sisteme. Nu contează dacă este vorba doar despre adăugarea de noi roluri, ajustarea fluxului de lucru sau dezvoltarea unei noi funcționalități. Scopul dezvoltărilor personalizate este îmbunătățirea productivității.

Testare​

În fiecare sprint, există testarea și crearea documentației ca ultimă fază. Aceasta înseamnă că funcționalitatea dezvoltată pentru client este configurată intr-un mediu de testare și testele de funcționalitate sunt rulate. Apoi urmează testele utilizatorului, care este în mâinile persoanei responsabile a clientului. Când testele sunt încheiate și dezvoltarea este aprobată, produsul trece în mediul de producție și este pus în uz normal.